Valkenswaard

Welkom bij DéDé Dance Valkenswaard!

Kom dansen bij de leukste dansschool in Valkenswaard. Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen bij onze dansschool in Valkenwaard, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. 

Docente Rachel geven hier DéDé Danceballet les in Sport- en Ontmoetingscentrum de Belleman. Wil je een keer meedoen? 
Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

Valkenswaard

Dansen is de leukste manier van bewegen

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goed houding is belangrijk voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen! 

Vraag een proefles aan en ervaar het zelf.

Lekker gek doen

Tijdens de lessen van DéDé Dance gaat het niet alleen om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Valkenswaard kennismaakt met deze leuke dansschool.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Dans je fit, een uur lang plezier

Interactie zorgt voor leren

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Elke keer een level hoger

Blijf continue de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Daag jezelf uit en vraag nu die gratis proefles aan!

Dansschool voor iedereen!

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Valkenswaard. Er zijn groepen in de leeftijden van 3-5 jaar, 6-7 jaar, 7-8 jaar, 8-10 jaar, en 11-13 jaar Dat is altijd harstikke gezellig. Je stroomt altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Speciaal voor de allerkleinsten
Dansbewegingen leren we aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds leniger kunt worden. Het is mooi om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al vooruitgang boeken. In Valkenswaard kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Valkenswaard

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Valkenswaard verschillende optredens. Onder andere met Koningsdag en op de Bellemarkt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we in Valkenswaard één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten van DéDé Dance dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Valkenswaard. Kom kennis maken!

Ieder keer een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les begint het echte dansfeest. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar je dans altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot, klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dans jij nog steeds met je eigen groep, maar krijg je ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Locatie De Belleman

Danslessen

Op onze locatie De Belleman worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Valkenswaard vind je op deze pagina.

Docenten

In Valkenswaard worden de lessen verzorgd door onze docentes Rachel

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 jaar t/m (jong) volwassenen. 

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Sport- en Ontmoetingscentrum De Belleman
Bruninckxdal 2
5551 EV Valkenswaard

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docente Rachel geeft je graag een gratis proefles in Valkenswaard zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen. 

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring