Veldhoven

De leukste dansschool van Veldhoven!

Volg Danceballet, Classic & Spitzenleslessen in de Balletschool van DéDé Dance, Basisschool St. Jan Baptist of De Atalanta Vraag hieronder een gratis proefles aan! Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

Veldhoven

Dansen is de leukste manier van bewegen

Lekker gek doen

In onze danslessen is plezier maken ook belangrijk. Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Zo plannen we tijdens Carnaval en Sinterklaas leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Veldhoven kennismaakt met deze leuke dansschool.

Elke keer een level hoger

Blijf de uitdaging aan gaan. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Ervaar het zelf en vraag nu je gratis proefles aan!

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten

Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Veldhoven kun je al vanaf twee jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Voor kinderen en volwassenen

Bij onze dansscholen in Veldhoven hebben veel dansgroepen met verschillende leeftijden. Bij de locaties lopen de leeftijden van 1,5 tot 68 jaar. Wil je ook komen dansen op een van onze locaties in Veldhoven?

Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in Veldhoven.

Dans je fit, een uur lang plezier

Train jezelf leniger

Na de conditietraining werken we in een langzamer nummer aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Dankzij de verschillende soorten oefeningen ga je snel vooruit, hoe klein je als danspupil ook bent, dat is leuk om te zien. Hoe leniger je bent, hoe soepeler je danst en dat geeft zelfvertrouwen!

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij alvast jouw energie een beetje kwijt.

Kom je conditie testen met een uur gratis dansen! Vraag een proefles aan. 

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om ze soepel te leren dansen. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Interactie zorgt voor leren
Na het eerste halfuur van de les kan het echte dansfeest beginnen. Dan pakken we de oude choreografie weer op en gaan we nieuwe pasjes leren. In de lessen oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze hebben allemaal een interne opleiding tot dansdocent gevolgd, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

Gratis proefles

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Veldhoven. Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Veldhoven

Het leukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Veldhoven verschillende optredens. Onder andere op de Oerse braderie, Meimarkt en Veldhoven Danst. Belangrijk is dat iedereen naar het optreden toeleeft. We zetten met zijn allen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Beleef het familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of juist pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we één grote familie in Veldhoven. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere meiden en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Dromen van het demoteam

Steek jij boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al langer zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen en volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plek op een van de locaties in Veldhoven. Bij Balletschool DéDé Dance zijn er groepen in de leeftijden van 1,5 tot en met 68 jaar. De danslessen in MFA Noord worden gegeven aan kinderen van 3 tot en met 11 jaar en bij Basisschool St. Jan Baptist dansen kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Dat is hartstikke gezellig. Je stroomt altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

Locatie Balletschool DéDé Dance

Danslessen

Op onze locatie Balletschool DéDé Dance worden de volgende lessen gegeven:

 •  DéDé Urban
  Hip-hop, Afro en streetdance: het komt allemaal bij urban dance voorbij! DéDé Urban is er voor iedereen vanaf 10 jaar.
 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.
 • DéDé Classic en Spitzen
  Klassiek ballet à la nu. In deze DéDé Dance stijl leer je technieken uit traditioneel klassiek ballet, compleet met tendu’s, plies en pianomuziek.

Het volledige lesrooster van onze locatie Balletschool DéDé Dance vind je op deze pagina.

Docenten

In de Balletschool van DéDé Dance worden de lessen verzorgd door:

DéDé Danceballet
GonnieDeyonneMaritLisa
SjeelLaura,CristyCathelijne, Ilse

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 1,5 t/m 68 jaar;

 • Dreumes
 • Peuters
 • Kleuters
 • Kinderen 
 • Tieners 
 • (jong) volwassenen

DéDé Classic en Spitzenles:
Nora en Laura

 • Kleuters
 • Kinderen
 • Tieners
 • (jong) volwassenen

DéDé Urban:
Ilse

 • Kinderen
 • Tieners
 • (jong) volwassenen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Balletschool DéDé Dance
Blaarthemseweg 6
5502 JV  Veldhoven

Routebeschrijving

Locatie MFA Noord

Danslessen

Op onze locatie MFA Noord worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie MFA Noord vind je op deze pagina.

Docenten

In de Heikant bij de Atalanta worden de lessen verzorgd door onze docentes Lieke en Sjeel.

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Sportschool de Atalanta
De Dom 9
5508 GEVeldhoven

Routebeschrijving

Locatie Basisschool St. Jan Baptist

Danslessen

Op onze locatie Basisschool St. Jan Baptist worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Basisschool St. Jan Baptist vind je op deze pagina.

Docenten

In Oerle bij Basisschool St. Jan Baptist worden de lessen verzorgd door onze docente Puk. 

Zij geeft les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Basisschool St. Jan Baptist
Oude Kerkstraat 27
5507 LA  Veldhoven

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Onze docentes geven je graag een gratis proefles in Veldhoven zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet, DéDé Urban, DéDé Classic, Spitzenles iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring