Waalre

Welkom bij DéDé Dance Waalre!

Kom dansen bij DéDé Dance in Waalre. Docentes Bo en Lynn geven hier DéDé Danceballet les in Sporthal Hoeveland. Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen in Waalre.

Wil je een keer meedoen? 
Vraag eens een proefles aan en dans ook in je eigen dorp de sterren van de hemel. Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

 

Waalre

Dans je fit, een uur lang plezier

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen!

Vraag een proefles aan.

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Telkens een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les beginnen we met het echte dansfeest. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel ineen leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Iedereen kan dansen!

Interactie zorgt voor leren

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij de danspassen op een goede manier uitvoert.

Ervaar het zelf met een gratis proefles.

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas en de Kerstmarkt plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Waalre kennismaakt met ons.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, geheel volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kinderen en pubers. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt dus altijd les op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Waalre. Kom kennis maken!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Waalre

Het allerleukste aan dansen is optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Waalre verschillende optredens. Onder andere op Spring edition en vereniging voor de jeugd. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Waalre vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Perfecte dansschool voor de kleinsten

We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. In Waalre kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit. 

Voor alle leeftijdscategorieën
Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Waalre. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-4 jaar, 4-5 jaar, 6-7 jaar, 6-8 jaar en 9-12 jaar. Je stroomt altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Dat is hartstikke gezellig. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Een uur lang plezier
DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dansje nog steeds met je eigen groep in de normale klas, maar krijg je de extra uitdaging in het demoteam.

Daag jezelf nu uit en vraag een proefles aan!

Locatie Sporthal Hoeveland

Danslessen

Op onze locatie Sporthal Hoeveland worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Waalre vind je op deze pagina.

Docenten

In Waalre worden de lessen verzorgd door onze docentes Lynn en Bo.

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Sporthal Hoeveland
Meester Slootsweg 3
5581 AS  Waalre

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Bo en Lynn geven je graag een gratis proefles in Waalre zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet les iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zelfs 3 gratis proeflessen  volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring