Son & Breugel

Welkom bij DéDé Dance Son & Breugel!

Kom dansen bij de leukste dansschool in Son & Breugel! Docentes Rachel en Lisa geven hier DéDé Danceballet les in De Boerderij. Wil je een keer meedoen? Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. 

Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

Son & Breugel

Dansen is de leukste manier van bewegen

Dansschool voor iedereen!

Momenteel geven we danslessen aan peuters, kleuters, kinderen, tieners en jongvolwassenen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen in Son & Breugel. Vraag eens een proefles aan en dans ook in Son & Breugel de sterren van de hemel.

Interactie zorgt voor leren

De lessen worden op een manier gegeven dat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen om oefeningen zelfstandig uit te voeren en te onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert

 

Een uur lang plezier

DéDé Dance laat alle stijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Gratis proefles

Blijf continu de uitdaging opzoeken, maar kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Iedereen kan dansen!

Kinderen en jong volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plek bij de leukste dansschool van Son & Breugel.

Er zijn groepen in de leeftijden van 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-12 jaar, 12-16 jaar, 16-26 jaar en 17-29 jaar.

Dat is harstikke gezellig. Je stroomt altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Onze dansschool is perfect voor de allerjongsten
We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. In Son & Breugel kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.Kinderen en jong volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plek bij de leukste dansschool van Son & Breugel.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

Dans je fit

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer gaan we na de conditietraining werken aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst en dat geeft zelfvertrouwen!
Vraag een proefles aan.

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. Waardoor je uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een goede beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten van DéDé Dance dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Son & Breugel. Kom kennis maken!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Son & Breugel verschillende optredens. Onder andere op Samenloop voor Hoop en het Showfestival. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Son & Breugel vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot, klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen tijdens de lessen van DéDé Dance, plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt nog leuker met de juiste dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Koningsdag Son én Breugel en de Seniorenmiddag plannen we leuke activiteiten in Son & Breugel. Onze docenten geven ook regelmatig op basisscholen workshops, zodat iedereen in Son & Breugel kennismaakt met de leukste dansschool.

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je eigen groep in de normale klas waar je al langer in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Test nu je talent met een gratis proefles!

Locatie De Boerderij

Danslessen

Op onze locatie De Boerderij worden de volgende lessen gegeven:

  • DéDé Danceballet
    DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Son & Breugel vind je op deze pagina.

Docenten

De Boerderij in Son & Breugel is een modern gebouw in de stijl van een boerderij. Er vinden allerlei leuke activiteiten plaats voor kinderen, jongeren en volwassenen, waaronder onze danslessen van onze docentes Lisa en Rachel. 

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

De Boerderij
Leeuwstraat 2 
5690 AC  Son & Breugel

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Rachel en Lisa geven je graag een gratis proefles in Son & Breugel zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen. 

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring